1–2 riekelių | AGOTOS juodos duonos su sėklomis 45 % sėklų duona |
1 nedidelio | valgomojo svogūnėlio |
100 ml | SPILVA marinuotų burokėlių Klasika marinato |
Pusės stiklinės | gervuogių |
3–4 šaukštų | SUSLAVIČIAUS padažo salotoms su alyvuogių aliejumi ir citrinomis |
3–4 saujų | įvairių salotų lapų |
40 g | fetos sūrio |
2–3 šaukštų | SPILVA marinuotų burokėlių Klasika |
1 saujos | kepintų kedrinių pinijų |
žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Jautienos kukuliams: | |
Nedidelio ryšulėlio | kalendros |
1 KITCHEN ME | šviežio sausai brandintos jautienos maltinio Mėsainiams |
1 putpelės | kiaušinio |
1–2 šaukštų | Panko džiūvėsėlių |
1 skiltelės | sutarkuotos česnako |
2–3 šaukštų | aliejaus |
Žiupsnelio | druskos |
žiupsnelis | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai