2 pakuotės (2x220 g) | KITCHEN me Jautienos brandintas steikas |
Pagal skonį | Druska |
Pagal skonį | Švž. grūsti pipirai |
1-2 vnt. | Agurkai |
5-6 vnt. | Vyšniniai pomidorai |
Pagal poreikį | Alyvuogių aliejus |
Pagal skonį | Krapai |
Pirmiausia įkaitiname gilesnę keptuvę iki karščiausios kaitros ir įpilame lašelį alyvuogių aliejaus.
Į karštą keptuvę dedame steikus ir kepame vieną pusę apie 1-2 minutes nejudinant, kitą pusę kepame analogiškai. Tuomet viską pakepkite dar 5 minutes (pagal norimą iškepimo lygį).
Iškepusią mėsą dedame į lėkštę, užberiame smulkintų krapų ir pateikiame su pjaustytais agurkais bei vyšniniais pomidorais. Esant poreikiui galima pateikti su ryžiais tuomet bus dar sočiau.