Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
NAMINIAI MĖSAINIAI
ingredientai
2 VNT. mėsainių bandelių
Naminio arba pirktinio majonezo
riekelėmis Ožkos sūrio
2 vnt. Kitchen me mėsainių paplotėlių
didelio pomidoro
Romaine salotos
Karamelizuotų svogūnų „Skanovė“

NAMINIAI MĖSAINIAI

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

pasiruošiame daržoves: pomidorus supjaustome riekelėmis, salotas nuplauname, nusausiname ir išpjauname baltas/kietas salotos dalis;

  1. kol kepsime mėsą, bandeles šildome orkaitėje, kol paruduos/apskrus;
  2. ruošiame mėsą: mėsainių paplotėlius kepame taip, kaip nurodyta ant pakuotės, o baigaint kepti uždedame ožkos sūrį ir leidžiame jam pasilydyti (dvigubas sūrio sluoksnis dar geriau!);
  3. serviruojame: apatinę bandelę ištepame karamelizuotais svogūnais, dedame keletą salotos lapų, pomidoro riekeles, mėsą su sūriu ir majonezu išteptą viršutinę bandelę.

 

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą