- Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Išilgai horizontaliai perpjauname brioche bandelių kepaliuką. Tą darome atsargiai, neatskirdami bandelių viena nuo kitos. Apatinę kepaliuko dalį dedame į kepimo formą. Sutarkuojame čederį ir pusę sūrio tolygiai užbarstome ant brioche duonelės. Dedame į orkaitę kelioms minutėms (kol išsilydys sūris).
- Smulkiais kubeliais supjaustome svogūną, nedideliais gabalėliais susmulkiname pomidorus.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir ant kiek didesnės nei vidutinė ugnies dedame kepti „KITCHEN me” jautienos paplotėlius. Mentele paplotėlius suardome į nedidukus gabalėlius ir kepame vis maišant, kad mėsa keptų tolygiai.
- Kuomet malta jautiena tampa rusvos spalvos ir šiek tiek apskrunda, sudedame svogūną, pomidorus, pilame Vorčesterio padažą, beriame prieskonius ir dar keletą minučių viską pakepiname. Paragaujame, ir, jei reikia, pasūdome.
- Mėsos masę tolygiai išskirstome ant apatinės brioche kepalo dalies. Užbarstome likusį sūrį, uždengiame kita brioche puse.
- Sviestą išlydome ir juo ištepame bandelių viršų. Užbarstome sezamų sėklas. Grąžiname į orkaitę ir kepame dar 15-20 min.
- Iškepusius mini sūrainiukus atsargiai atskiriame vieną nuo kito mentele ar peiliu. Valgome su šviežia rukola ar mėgstamomis gaiviomis salotomis.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su virtuve N