- Kopūstą supjaustykite plonais šiaudeliais ir apšlakstykite obuolių actu. Išmasažuokite rankomis.
- Pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.
- Svogūną ir raudoną aitriąją papriką supjaustykite smulkiai, sumaišykite su kopūstais. Pamarinuokite apie 5 min.
- KITCHEN ME šviežią sausai brandintą jautienos maltinį „Mėsainiams“ padalinkite į keturias dalis ir pagardinkite KOTANYI meksikietiškų prieskonių mišiniu.
- Sausoje ZYLE keptuvėje apskrudinkite FAZER brijošė mėsainių bandeles „Street food“, kol gražiai apskrus.
- Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
- Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų. Česnaką smulkiai sukapokite.
- Įkaitintame aliejuje kepkite svogūną apie 1–2 min. ir sudėkite česnaką. Pagardinkite KOTANYI maltu kuminu.
- Kepintus svogūnus su česnaku užpilkite grietinėle ir užvirinkite.
- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite jautienos paplotėlius ir kepkite iš abiejų pusių po 2 min.
- Į prikaistuvį sudėkite kukurūzus, GERMANTO sūrio „Tilsit“ riekeles ir maišykite, kol išsilydys sūris.
- Į lėkštę dėkite apatines bandelių dalis, ant viršaus – marinuotus kopūstus ir iškeptus jautienos paplotėlius, apipilkite sūrio-kukurūzų padažu, pagardinkite šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis bei sudėkite viršutines bandelių dalis.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai