- Į dubenį suberkite miltus, KOTANYI Kajeno paprikas, aitriųjų paprikų dribsnius su druska ir druską, pilkite OBELIŲ rapsų aliejaus ir karšto vandens. Viską išmaišykite. Kai tešla pravės minkykite rankomis.
- Tešlą palikite subręsti apie 30 min., suvynioję į skepetaitę ar įdėję į užspaudžiamą maišelį.
- Susmulkinkite svogūnų laiškus ir česnako skilteles.
- Į ZYLE keptuvę pilkite OBELIŲ rapsų aliejaus, įkaitinkite, sudėkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“, berkite pjaustytus svogūnų laiškus, rozmarino šakelę, KOTANYI juodųjų pipirų, aitriųjų paprikų dribsnių su druska, viską išmaišykite. Šiek tiek apkepus dėkite česnaką ir toliau kaitinkite.
- Prieš baigiant kepinti mėsą, pilkite KIKKOMAN sojų padažo, viską išmaišykite ir nuimkite nuo kaitros. Išimkite rozmarino šakelę.
- Į dubenėlį dėkite mėsą, pomidorų padažą su bazilikais ir viską išmaišykite.
- „Eringi“ grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepinkite iš abiejų pusių keptuvėje su rapsų aliejumi. Apvertus berkite druskos ir pipirų.
- Ant lentelės berkite miltų, formuokite rankomis blynelius iš tešlos (Jūsų keptuvės skersmens dydžio), iškočiokite juos kočėlu. Į tešlos vidurį dėkite įdaro (maždaug apie šaukštą). Tada dėkite keptų grybų, baziliko lapelių, patarkuokite GERMANTO sūrio „Tilsit“ ir uždenkite antru tešlos sluoksniu. Formuodami čebureką, užspauskite tešlos kraštelius pirštais, o tada – šakute.
- Į keptuvę pilkite aliejų, jį įkaitinkite ir dėkite kepti čebureką iš abiejų pusių. Išėmus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
- Patiekite su GUBERNIJOS duonos gira.
PATARIMAI
- Įdare sūrį galite keisti ŽEMAITIJOS kastiniu.
- Galite faršą paskaninti mėgstamomis keptomis daržovėmis: kopūstais ar morkomis.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai