2X150 g | Kitchen mėsainio paplotėlio mėsos |
3 skiltelių | česnako |
1 vid. dydžio | svogūno |
2 vidutinio dydžio | morkos |
1 a.š. | saldžios paprikos prieskonių |
1 a.š. | malto kumino |
1 a.š. | česnako miltelių |
200 ml | daržovių sultinio |
½ a.š. | cukraus |
2 v.š. | pomidorų pastos |
400 g | konservuotų pomidorų savo sultyse |
400 g | konservuotų raudonųjų pupelių be sūrymo |
žiupsnelis | Druskos, pipirų |
Aliejaus kepimui | |
Patiekimui: | |
virtų ryžių, jogurto, avokado, petražolių. |
Keptuvėje įkaitiname aliejų, beriame smulkintą česnaką, svogūną, pakepiname minutę, sudedame kubeliais susmulkintą morkas ir kepame dar 2 minutes.
Į keptuvę sudedame jautieną, apkepiname kelias minutes.
Suberiame visus prieskonius ir viską gerai maišydami kepame, kol mėsa visiškai iškepa.
Kai mėsa iškepa, suberiame pupeles, smulkintus pomidorus, supilame daržovių sultinį.
Kai patiekalas pradeda virti, sumažiname ugnį ir, kartais pamaišydami, troškiname bent pusvalandį (nors geriausias rezultatas pasiekiamas troškinant apie valandą).
Ragaujame ir skaniname druska, pipirais, jei trūksta.
Patiekiame su virtais ryžiais, jogurtu, riekelėmis pjaustytu avokadu bei smulkintomis petražolėmis.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.