1 vnt. | „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“; |
1 vnt. | pilno grūdo bandelės |
1 vnt. | žalio buroko |
1 vnt. | baltojo ridiko |
pagal poreikį | Sultenių |
šaukšto | citrinos sulčių |
100 g. | natūralaus, riebaus jogurto; |
šaukšto | krienų |
Mėsą iškepkite aliejuje su česnaku. Druską ir pipirus užbarstykite tik mėsai iškepus. Trumpam mėsainį susukite į foliją, kad neatšaltų ir išsiskirtų mėsos sultys.Bandelę perpjaukite per pusę ir pakepinkite mėsos sultyse. Buroko nevirkite, sutarkuokite žalią ir apšlakstykite citrinos sultimis. Lygiai tą patį padarykite su baltuoju ridiku. Ant bandelės sudėkite mėsą ir daržoves, kaip įprasta sumuštiniuose, viską dar sykį apšlakstydami citrinos sultimis ir jogurto padažu.
Dėkojame už receptą žurnalui TAPATI.