1 vnt. | „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“; |
pusės | mango |
1 vnt. | morkos |
2 vnt. | smidrų |
žiupsnelio | šviežių žirnelių daigų |
šaukšto | citrinos sulčių |
šaukšto | krienų |
1 skiltelė | česnako |
šaukštelio | juodojo sezamo sėklų |
Mėsą iškepkite aliejuje su česnaku. Druską ir pipirus užbarstykite tik mėsai iškepus. Trumpam mėsainį susukite į foliją, kad neatšaltų ir išsiskirtų mėsos sultys. Morkas ir mangą nulupkite ir supjaustykite bulvių skustuku plonais griežinėliais. Iš šaukšto jogurto, citrinos, krienų bei česnako skiltelės pagaminkite aštriai gaivų padažą. Patiekite su apvirtais smidrais, žirnelių daigais, viską apibarstydami juoduoju sezamu.
Dėkojame už receptą žurnalui TAPATI.