Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Mėsainis su jautiena ir traškiu bulvių paplotėliu
ingredientai
2x150 g. KITCHEN me smulkinta sausai brandinta jautiena Mėsainiams
2 riekelių Sūris
2 vnt. Mėsainių bandelės
Saujos Gražgarstės
4 riekelių Pomidoras
2 vnt. Bulvės (vidutinio dydžio)
2 v.š. Miltai
Pagal skonį Druska ir pipirai
Padažui:
1 v.š. Majonezas
1 v.š. Grietinė
1 skiltelės Česnakas
Pagal skonį Druska ir pipirai

Mėsainis su jautiena ir traškiu bulvių paplotėliu

40 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Bulves nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka, nuspauskite skystį. Dėkite miltus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite. 
  2. Įkaitinkite šlakelį aliejaus keptuvėje, formuokite bulvių paplotėlius tokio pačio dydžio, kaip bandelės ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius.
  3. Padažui visus išvardintus ingredientus sumaišykite dubenėlyje.
  4. Jautienos paplotėlius iš abiejų pusių pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir kepkite stipriai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kai apskrus viena puse, apverskite, uždėkite riekelę sūrio ir apskrudus kitai pusei, išimkite iš keptuvės.
  5. Mėsainių bandeles apskrudinkite sausoje keptuvėje.
  6. Apatinės bandelės puselę patepkite padažu, dėkite salotas, pomidorų riekeles, iškeptą jautieną su sūriu, tada bulvių paplotėlį ir užvoškite bandelės pusele patepta padažu. Skanaus!

             Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą