Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Mėsainis su avokadų padažu ir sausai brandinta jautiena
ingredientai
4 x150 g sausai brandintos jautienos maltiniai
4 vnt. Vilniaus duona BRIOCHE mėsainių bandelių
pagal poreikį mėgiamų salotų lapelių
2 vnt. pomidorų
Padažui:
1 vnt. gerai prinukosio avokado
1 vnt. mėlynojo svogūno
1 v.š. šviežių žaliosios citrinos sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

Mėsainis su avokadų padažu ir sausai brandinta jautiena

10-15 min.
4 porcija
Gaminimas
  1. Pasiruoškite padažą: avokadą nulupkite, padalykite į kelias dalis, mėlynąjį svogūną supjaustykite. Suberkite į elektrinį trintuvą. Įpilkite žaliųjų citrinų sulčių, įberkite pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutrinkite.
  2. Keptuvėje ar griliuje (pagal galimybes) iškepkite sausai brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams" paplotėlius.
  3. Pašildykite BRIOCHE bandeles , jas apskrudindami.
  4. Supjaustykite griežinėliais pomidorus.
  5. Ant apatinės bandelės tepkite paruoštą avokadų padažą, uždėkite pamidoro griežinėlį, salotų lapelių, iškeptą jautienos paplotėlį ir apgaubkite dar vienu sluoksniu salotų.
  6. Aptepkite avokadų padažu likusią bandelės dalį ir dėkite ją ant viršaus. Skanaus!

 

Improvizuokite, pritaikydami asmeninėms šventėms ir kiekvienai dienai!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą