2 | KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių Mėsainiams |
2 | VILNIAUS DUONA mėsainių bandelių su raugu |
Keleto | mėgstamų salotų lapų |
1 | pomidoro |
SACEBELIUI: | |
500 g | mėsingų pomidorų |
200 g | raudonųjų paprikų |
5–6 skiltelių | česnako |
1 | aitriosios paprikos |
1 | saliero lapkočio su lapais |
1 šaukšto | KOTANYI maltos kalendros |
1 šaukštelio | malto kumino |
1 šaukšto | prieskonių Chmeli-suneli |
50 g | DANSUKKER ekologiško cukraus Panevėžio Plius |
50 g | raudonojo vyno acto |
Žiupsnelio | druskos |
1 ryšelio | kalendrų |
BUROKĖLIŲ PCHALIUI: | |
2 vid. dydžio | virtų arba keptų burokėlių |
150 g | graikinių riešutų |
30 g | burokėlių lapų |
2 skiltelių | česnako |
1 šaukštelio | KOTANYI maltos kalendros |
1 | citrinos sulčių |
žiupsnelio | druskos |
MARINUOTIEMS SVOGŪNAMS: | |
1 | mėlynojo svogūno |
1 | citrinos sulčių |
(pagal skonį) | Cukraus |
žiupsnelio | druskos |
Keleto | smulkiai kapotų kalendrų lapelių |
PCHALIS
SACEBELIS
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai