1 vnt. | „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“; |
1 vnt. | tortilijos lakšto; |
pagal poreikį | Ridikėlių; |
pagal poreikį | Garstyčių daigų; |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, česnako. |
Mėsą iškepkite aliejuje su česnaku. Druską ir pipirus užbarstykite tik mėsai iškepus. Trumpam mėsainį susukite į foliją, kad neatšaltų ir išsiskirtų mėsos sultys. Tose pačiose sultyse, kur kepė mėsa, iš abiejų pusių apkepkite tortilijos lakštą. Duonelė taps traški, kvepianti česnaku. Mėsą pagardinkite garstyčių padažu. Gaivumo suteiks traškūs pavasariniai salotų lapeliai, ridikėliai ir pavasario pažiba – apvirti smidrai.
Dėkojame už receptą žurnalui TAPATI.