2x150 g | Kitchen me sausai brandintų jautienos maltinių |
2 | bandelių mėsainiams |
25 g | mėlynojo pelėsinio sūrio |
2 | salotos lapų |
1 | pomidoro |
1 | raudonojo svogūno |
mėgstamo padažo | aš naudojau mojonezą |
gabalėlio sviesto | sviesto |
šlakelio | aliejaus |
Svogūną supjaustome riekelėmis. Įkaitiname keptuvę ir įdedame gabalėlį sviesto. Keptuvėje karamelizuojame svogūnus apie 20 min. Nepamirštame pamaišyti.
Supjaustome pomidorus riekelėmis, o pelėsinį sūrį susmulkiname į gabalėlius.
Įkaitiname kitą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepame jautienos maltinius 1,5-2 min., tuomet apverčiame, ant mėsos dėliojame pelėsinio sūrio gabalėlius ir kepame dar 1,5-2 min. Išėmus iš keptuvės paliekame pailsėti 2-3 min.
Pašildome bandeles keptuvėje, įdėjus gabalėlį sviesto.
Ant apatinių bandelių tepame padažą, tuomet dedame salotos lapus ir pomidoro riekeles, jautieną su pasilydžiusiu mėlynuoju pelėsiniu sūriu, karamelizuotus svogūnus ir viršutinę bandelę, pateptą padažu.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su snapping_snack.