Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Mėsainiai su sausai brandinta jautiena ir dvigubu sūriu
ingredientai
4 x150 g sausai brandintos jautienos maltiniai
4 vnt. Vilniaus duona BRIOCHE mėsainių bandelių
8 riekelės čederio sūrio
pagal poreikį Marinuotų agurkėlių
pagal poreikį Mėgiamų salotų lapelių
2 vnt. pomidorų
Padažui:
2 valg. šaukštai Majonezo
2 val.šaukštai Švelnaus kečupo

Mėsainiai su sausai brandinta jautiena ir dvigubu sūriu

10-15 min.
4 porcija
Gaminimas
  1. Pasiruoškite padažą sumaišydami minėtus ingredientus.
  2. Keptuvėje ar griliuje (pagal galimybes) iškepkite sausai brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams" paplotėlius. Ant iškeptų paplotėlių dėkite po dvi riekeles sūrio ir leiskite jam išsilydyti.
  3. Pašildykite BRIOCHE bandeles jas apskrudindami.
  4. Supjaustykite griežinėliais pomidorus ir marinuotus agurkėlius.
  5. Ant apatinės bandelės tepkite paruoštą padažą, uždėkite salotų lapelių, išdėliokite marinuotų agurkėlių griežinėlius, iškeptą jautienos paplotėlį su dvigubu sūriu ir pagardinkite pomidorais.
  6. Aptepkite padažu likusią bandelės dalį ir dėkite ją ant viršaus. Skanaus!

 

Improvizuokite, pritaikydami asmeninėms šventėms ir kiekvienai dienai!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą