2x150 g | Kitchen me sausai brandintos jautienos mesainiai |
2 vnt. | bandelės su sezamo sėklomis |
keletos | salotų lapų |
1 vnt. | marinuoto agurko |
100 g | sūrio čederio |
kepimui | aliejaus |
Padažui: | |
Jai | trintų bruknių (šaldytų ) |
Jam | Adžikos padažo |
Bandeles, perpjautas pusiau, trumpai pakepkite aliejumi supurkštoje keptuvėje.
Jautienos maltinius pakepkite po 2 min iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais. Baigiant kepti, uždėkite sūrio.
Mėsainis jai:
Vienos bandelės pusę sutepkite trintomis bruknėmis, uždėkite salotų lapą, keptą sausai brandintą jautienos maltinį su sūriu, marinuotą agurką ir ant viršaus kitą bandelės pusę.
Mėsainį sutvirtinkite smeigtuku.
Mėsainis jam:
Visa eiga tokia pati kaip ir mėsainio jai, tik bandelę sutepkite " Adžika "
Jautienos mėsainiai paruošti.
Paruošiama labai greitai ir gardžiai
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone