220 g | Black angus arba rib eye jautienos |
kiaušininių makaronų | |
1-2 | paprikų |
100 g | briuselinių kopūstų |
2-3 valg.š. | sojos padažo |
pagal poreikį | shiitake grybų |
pagal skonį | druskos, pipirų |
aliejaus |
Iš anksto pasiruošiame shiitake grybus pagal instrukciją. Juos supjaustome ir atidedame į šalį, kol
prireiks.
Į verdantį puodą sudedame makaronus ir išverdame pagal instrukciją.
Tuo tarpu į wok keptuvę supilame aliejų ir viską gerai įkaitiname.
Sudedame pjaustytas paprikas, briuselinius kopūstus, grybus ir viską apkepiname vis pamaišydami.
Sudedame pjaustytus jautienos gabaliukus, suberiame druską, pipirus, supilame sojos padažą ir
pakepiname dar kelias minutes.
Jei norite, galima įpilti likusio skysčio nuo makaronų.
Išvirusius makaronus suverčiame į keptuvę, viską permaišome ir patiekiame.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Svajojančiam Olandui.