1 | KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnio Rib Eye |
1 kubelio | sultinio su jautiena |
2 stiklinių | vandens |
2 skiltelių | česnako |
2 | jaunų morkų |
5 | jaunų kukurūzų |
1 | paprikos |
1 saujos | cukrinių žirnelių ankščių |
1–2 šaukštų | sojų padažo |
1–2 šaukštų | austrių padažo |
1–2 šaukštų | Teriyaki padažo |
Ryšulėlio | svogūnų laiškų |
60 g | kiaušininių makaronų |
1 saujos | salotų lapų |
2–3 šaukštų | marinuotų burokėlių |
1 | žaliosios citrinos skiltelės |
Žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
kepimui | Alyvuogių aliejaus |
papuošimui | Bazilikų lapelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai