Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Klasikinis derinys: Jautienos didkepsnis su bulvių koše ir greitai raugtais traškiais agurkais
ingredientai
220 g KITCHEN ME sausai brandinto Black angus mentės didkepsnio
keletos bulvių
pagal poreikį šviežiai raugtų agurkų
žiupsnelis drukos ir pipirų

Klasikinis derinys: Jautienos didkepsnis su bulvių koše ir greitai raugtais traškiais agurkais

30 min.
1 asmeniui
Gaminimas
1. Greituoju būdu raugiame agurkus. Į indą dėti išilgai pjaustytus agurkus, druskos, pjaustyto česnako, krapų. Indą uždengti, ir gerai papurtyti. Dėti į šaldytuvą pusvalandžiui. 
2. Gaminame bulvių košę. Bulves išvirti, sutrinti bulvių trintuvu, įdėti druskos, sviesto. 
3. Jautienos didkepsnį įtrinti mėgstamais prieskoniais (naudojau Raudonos virtuvės grill prieskonių mišinį), druska ir šlakeliu alyvuogių aliejaus ir kepti griliuje, arba šašlykinėje grotelėse (didesniame karštyje), arba keptuvėje. 
 
Už receptą dėkojame Raudonai virtuvei!
Atgal į receptų sąrašą