150 g | Kitchen me jautienos maltinio mėsainiams |
keletos | bandelių mėsainiams |
1 vnt. | pomidoras |
100 g | gūžinės salotos |
2 vnt. | marinuotų agurkų |
keletos riekelių | čederio sūrio |
2 v.š. | pomidorų padažo |
Nuplaukite salotas. Susmulkinkite salotas, griežinėliais supjaustykite pomidorus, svogūnus, marinuotus agurkėlius. Jautienos maltinį kepkite keptuvėje po 2-3 minutes iš abiejų pusių. Bandeles perpjaukite per pusę jas pašildykite. Ištepkite pomidorų padažu bandelės viršutinę pusę, o apatinę majonezu. Ant apatinės bandelės dalies paskirstykite salotas, dėkite svogūnų. Ant jų uždėkite jautienos maltinuką tada 1 čederio riekelę, pomidorų ir marinuotų agurkėlių griežinėlių. Užvožkite viršutinę bandelės dalį ir tuoj pat ragaukite.
Skanaus!