- Pirmiausia išsiviriau kelis kiaušinius ir leidau jiems atvėsti.
- Tuo metu pasiruošiau mėsą. Naudojau smulkintą jautieną iš Kitchenme. Dubenyje sumaišiau ją su išspausto česnako skiltelėmis, 1 a.š. grūdėtųjų garstyčių. Pagardinau mėsos prieskoniais, druska ir pipirais. Taip paruoštą mėsą padalinau į tiek vienodų dalių, kiek turėjau išsivirusi kiaušinių. Iš kiekvienos dalies rankomis suformavau paplotėlį. Ant kiekvieno jo uždėjau po virtą kiaušinį ir suformavau kukulius.
- Kiekvieną kukulį apvoliojau miltuose, plaktame kiaušinyje, o po to džiūvėsėliuose.
- Kukulius lengvai apkepiau keptuvėje ir baigiau kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
- Labai gardu su kinietiško stiliaus morkų, agurkų ir sezamo sėklų salotomis, pagardintomis alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis, ir basmati ryžiais su Viduržemio jūros prieskoniais.
- SKANAUS!!!
Už receptą dėkojame ant pilko padėklo