- Supjaustykite svogūną ir saliero lapkotį nedideliais kubeliais, sudėkite kartu paplėšytą KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“, išmaišykite ir suberkite SANTA MARIA maltą kuminą, SANTA MARIA maltą kalendrą, SANTA MARIA maltą saldžiąją papriką.
- Visą šitą masę dėkite į keptuvę su pakaitintu alyvuogių aliejumi ir apkepkite. Kai mėsa apkeps, sudėkite smulkintą česnaką. Viską permaišykite, pagardinkite druska bei pipirais ir nukaiskite.
- Supjaustykite marinuotą, keptą papriką ir sumaišykite su paruoštu faršu. Taip pat suberkite kukurūzus ir išmaišykite.
- Įberkite konservuotų pupelių ir supjaustytų KIETAVIŠKIŲ kokteilinių pomidoriukų.
- Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pamarinuokite marinuotos paprikos marinate.
- Prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.
- Kepimui galite naudoti ne tik alyvuogių aliejų, bet ir kitus, kurie jums patinka.
- Salierai turi likti traškūs.
- Česnaką dėkite pabaigoje, kad jo skonyje liktų ir šviežumo.
- Jeigu naudosite šviežią papriką, ją supjaustykite ir sumaišykite su faršu dar prieš kepimą.
- Marinatus nuo konservuotų daržovių galite naudoti kaip marinatą šviežioms daržovėms – svogūnams, agurkams, pomidorams.
- Galite taip pat įdėti ir pievagrybių – pakepintų arba šviežių.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame VMG komandai!