2 pakuotės (2x220 g) | KITCHEN me Švž. Jautienos steikas |
Pagal skonį | Druska |
Pagal skonį | Juodieji pipirai |
3 v.š. | Alyvuogių aliejus |
1 pakelis (100 g) | Perlinės kruopos |
1 vnt. | Morka |
2 saujos | Špinatų lapeliai |
80-90 g | Pievagrybiai |
2 v.š. | Citrinos sultys |
2 a.š. | Dižono garstyčios |
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, įdėkite steikus ir kepkite kiekvieną pusę po 3 minutes. Išimkite, pabarstykite druska, pipirais ir uždengus ar įvyniojus į foliją leiskite 5-10 minučių pailsėti.
Į švarią keptuvę supilkite likusį šaukštą aliejaus, kelias minutes pakepkite morkas, pievagrybius, suberkite virtas perlines kruopas ir pašildykite. Citrinos sultis sumaišykite su garstyčiomis ir sumaišykite su perlinėmis kruopomis. Įmaišykite špinatų lapelius. Pagardinkite druska ir pipirais.
Steiką supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite su perlinėmis kruopomis.
Už receptą dėkojame Forellesreceptai.lt