Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Keli paprasti ingredientai ir restorano lygio vakarienė paruošta!
ingredientai
2x 220 g T-bone
Bulvių skiltelės
1/3 mėlynojo kopūsto
2 vidutinio dydžio morkos
sauja moliūgų sėklų
Šiek tiek krapų
Žiupsnelio Druska, pipirai
Žiupsnelio Alyvuogių aliejus, citrinų sultys

Keli paprasti ingredientai ir restorano lygio vakarienė paruošta!

20 min.
2 asmenims
Gaminimas

Labai svarbu nesugadinti kokybiško produkto, tad visada rekomenduojame mėsą kepti pagal nuorodas ant pakuotės. Paruoštas kepimui šaldytas bulvių skilteles irgi kepame pagal nuorodas ant pakuotės. Coleslaw paruošimas: sutarkuojama ar kombaino pagalba susmulkiname morkas ir kopūstą, dedame smulkintus krapus, moliūgo sėklas, beriame druskos, apšlakstome aliejumi ir citrinų sultimis ir viską gerai išmaišome. Serviruojame ir mėgaujamės kiekvienu kąsneliu. 

 

Ekstra: puikiai tiktų naminis majonezas šalia - ir bulvytėms, ir mėsytei. 

 

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą