220 g | Kitchen me Flank sausai brandinto jautienos didkepsnio |
2 saujos | salotų mikso |
8-10 didelių | braškių |
1 | avokadas |
1/2 | svogūno |
75 g | fetos sūrio |
Užpilas : | |
1/2 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
1 | apelsino sultys |
2 šaukštai | citrinos sulčių |
1 šaukštas | medaus |
žiupsnelio | druskos |
žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1/2 šaukšto | Dižono garstyčių |
Užpilui visus ingredientus sumaišome iki vientisos masės ir padedame į šoną.
Jautienos streiką pagardiname druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir iškepame iš abiejų pusių. Aš kepiau ant vidutinės kaitros po 2 min.
Į lėkštes dedame salotų mišinį, pjaustytas braškes, avokadą, smulkintą svogūną. Jautieną supjaustome griežineliais, dedame ant salotų, užtrupiname sūrio. Tiekiant pašlakstome užpilu.
.
Skanu ir net labai. Drąsiai bandykite tai savo namuose.
.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.