220 g | Kitchen me jautienos didkepsnio RIB-EYE |
1 sauja | jaunų špinatų |
1 vnt. | mandarinas |
1 sauja | granatų sėklų |
šlakelis | alyvuogių aliejaus |
pagal skonį | druskos ir šviežiai grūstų pipirų |
Jautienos antrekoto didkepsnį kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min. stipriai įkaitintoje keptuvėje. Iškepto didkepsnio iškart nepjaustome, nes labai greitai išbėgs sultys ir mėsa išsausės. Palikime jautienos steiką šiek tiek “pailsėti”, o po kelių minučių mėsą supjaustome juostelėms. Nulupame mandariną ir padaliname jį skiltelėmis. Špinatus, sausai brandintos jautienos mėsos juosteles, mandarinų skilteles ir granatų sėklas dedame į lėkštę. Apšlakstome aliejumi, pasūdome ir pabarstome pipirais. Skanaus!!!