- Supjaustyti svogūną juostėlėmis, kepti, kol suminkštės, berti cukrų, druską ištirpinti ir įpilti balzamiko actą, šiek tiek vandens ir troškinti apie 20-25 min, kol svogūnai karamelizuosis.
- Batoną supjaustyti riekėmis, paskrudinti orkaitėje arba sausoje keptuvėje.
- Jautienos steiką, nusausinti. Įkaitinkite keptuve su šiek tiek aliejaus. Kepti steiką po 4-5 min iš kiekvienos pusės, nevartyti. Išjungti, uždengti ir leisti pastovėti 10 min.
- Sumaišyti majonezą ir BBQ padažą lygiomis dalimis, užtepti ant paskrudinto batono. Supjaustyti steiką, dėti ant batono su padažu, puošti karamelizuotais svogūnais.
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!