- Aliejumi patepkite mėsą. Iš abiejų pusių pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
- Keptuvę labai gerai įkaitinkite ir dėkite mėsą. Geriausiai naudoti grilio keptuvę, bet jeigu tokios neturite naudokite storapadę keptuvę.
- Į grilio keptuvę aliejaus pilti nereikia, o į paprastą truputėlį įpilkite. Mėsos nevartykite ir kepkite ant vienos pusės 3-4 min., tada apverskite ir kepkite ant kitos.
- Druską pabarstykite ant apkepusios mėsos pusės. Kuo ilgiau mėsa kepa, tuo darosi kietesnė, todėl neperkepkite. Standartiškai kepimo laikas yra: vidutiniškai iškepęs kiekviena pusė 3-4 min. , labiau iškepęs 5 min. kiekviena pusė.
- Ant iškepusio steiko galite dėti po gabaliuką aromatingo sviesto su smulkintais krapais ir petražolėm. Bet tai nėra būtina.
- Iškepusį steiką dėkite į lėkštę, uždenkite ir leiskite mėsytei pailsėti 5min. Kepant ant griliaus galioja tokios pačios taisyklės kaip ir keptuvėje.
- Steiką pateikite su jūsų mėgstamomis daržovėmis, salotomis. Taip pat puikiai tinka apkeptos bulvės. Skanaus!

Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!