2x220 g | Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnis |
0,5 a.š. | druskos |
0,5 a.š. | maltų juodųjų pipirų |
0,5 a.š. | malto kumino |
0,5 a.š. | džiovinto raudonėlio |
0,5 a.š. | kajeno pipirų |
2 v.š. | aliejaus |
Padažui: | |
2 v.š. | pjaustytų šviežių petražolių |
30 g | smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno |
1 skiltelė | smulkiai pjaustytos česnako |
0,5 a.š | malto kumino |
žiupsnelis | kajeno pipirų |
1 v.š. | raudonojo vyno acto |
žiupsnelio | cukraus |
4-6 v.š. | alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | druskos, maltų juodųjų pipirų |
Skanaus ;)
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui!