2x220 g | Kitchen me brandintos jautienos mentės didkepsnių; |
2 skiltelių | česnako |
2 v.š. | alyvuogių aliejaus |
3 vidutinio | dydžio bulvių |
žiupsnelis | džiovintų krapų |
2 vnt. | kiaušinių |
žiupsnelis | druskos, maltų juodųjų pipirų |
Padažui: | |
dviejų gerų žiupsnelių | šviežiai pjaustytų petražolių |
0,5 citrinos | išspaustų sulčių |
keli griežinėliai | marinuoto jelapeno |
žiupsnelio | cukraus |
žiupsnelio | druskos |
Skanaus ;)
p.s. nei steiko, nei kiaušinių negardinau druska. Bet jei jums reikia, būtinai tai padarykite.
Padažas itin tinka, nes turi ir aštrumo, ir gaivumo. Paruošti nėra sudėtinga, bet patiekalas tikrai vertas dėmesio.
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!