- Susmulkinkite daržoves: grybus pusiau, cukiniją riekelėmis, papriką juostelėmis, svogūnus nedideliais ketvirčiais, na o pomidoriukus palikite nepjaustytus. Viską sumaišykite su aliejumi, įspauskite česnaką, suberkite čiobrelio lapus, druską su pipirais ir gerai išmaišykite. Viską kepkite apie 20 minučių orkaitėje, vidutinėje temperatūroje. Nepamirškite daržovių apversti!
- Įkaitinkite didelę keptuvę be riebalų ant vidutiniškos – aukštos ugnies. Dėkite didkepsnius ir kepkite iš abiejų pusių apie 1-2 minutes, kol gražiai paruduos. Perkelkite į lėkštę.
- Į keptuvę įdėkite sviestą, o jam ištirpus suberkite tarkuotą imbierą. Maišykite kepkite 30 sekundžių, tada supilkite sojų padažą ir dar kartą gerai išmaišykite. Sudėkite kepsnius atgal į keptuvę kartu su visomis jų išskirtomis sultimis, ir kepkite dar 4 minutes, kas minutę juos vis apversdami. Patiekite iškart. Mėgstantiems pilnai iškeptą kepsnį, kepkite keletu minučių ilgiau.
Už receptą dėkojame skaniai ir sveikai.