- Papriką ir svogūnus supjaustykite žiedais ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant vidutinės ugnies tol, kol daržovės suminkštės. Galiausiai pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską permaišykite ir atidėkite į šalį.
- Kitoje keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir dėkite kepti kambario temperatūros jautienos maltinius. Ir kai bus beveik apskrudus kita pusė, ant viršaus sudėkite keptas daržoves, užberkite po žiupsnelį sūrio ir pabaikite viską kepti.
- Mėsainių bandelių vidų apskrudinkite sausoje keptuvėje.
- Bandelės puselę patepkite mėgstamu padažu, dėkite marinuoto agurko griežinėlius, iškeptą maltinį, uždenkite kita bandelės pusele ir iš karto patiekite.
Skanaus ;)
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui!