- Sviestą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite vidutinio stambumo gabaliukais supjaustytus svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies, vis maišydami kol jie taps auksinės spalvos ir suminkštės - apie 20 minučių. Sumažinkite ugnį, supilkite balzaminį actą, rudąjį cukrų ir leiskite dar maišydami minutę ar dvi pakepti.
- Mėsainius iškepkite ant grotelių ar keptuvėje su trupučiu aliejaus. Pagardinkite druska ir juodais pipirais.
- Kol mėsa kepa, bandeles perpjaukite pusiau, lengvai paskrudinkite.
- Ant bandelės dėkite mėsos paplotėlį, pabarstykite smulkintu mėlynuoju sūriu ir įkiškite trumpam į grilių, kad sūris apsilydytų. Tuomet uždėkite karamelizuotus svogūnus, uždenkite likusia bandelės puse ir patiekite. Skanaus!
Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!