- Nusausinkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“, ištepkite šaukštu alyvuogių aliejaus ir apibarstykite iš abiejų pusių KOTANYI druska bei šviežiai grūstais pipirais.
- Įkaitinkite ZYLE grilį iki 200 °C temp.
- Mėlynąjį kopūstą ir svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais, šiek tiek patraiškykite rankomis.
- Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintas daržoves. Kepinkite apie 4–5 min.
- Suberkite DANSUKKER cukrų „Muscovado“, supilkite raudonojo vyno actą ir įdėkite KOTANYI cinamono lazdelę.
- Į kopūstus įtrupinkite NATUR COMPAGNIE jautienos sultinio kubelį ir supilkite vandenį. Gerai išmaišykite ir troškinkite apie 30 min.
- Į įkaitintą grilį dėkite jautienos kepsnį ir kepkite iš abiejų pusių po 1–2 min. iki mėgstamo iškepimo lygio. Iškepusią mėsą pailsinkite 5–6 min.
- Kopūstus pagardinkite smulkinta aitriąja paprika, gerai išmaišykite.
- Į lėkštę dėkite troškintus kopūstus ir griežinėliais pjaustytą jautienos kepsnį.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai