- Įtrinkite mėsą iš visų pusių su šviežiai maltais pipirais ir atidėkite. Česnaką supjaustykite griežinėliais, grybus – riekelėmis. Ant jų užpilkite 2 valg. šaukštus aliejaus ir išmaišykite.
- Keptuvėje pakepkite kiekvieną pusę 2–3 min. ir palikite atvėsti.
- Į gerai įkaitintą rantytą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite mėsą iš abiejų pusių po 6–8 min. Kepsnius įvyniokite į foliją ir leiskite atvėsti 5 min.
- Paruoškite salotas. Svogūnų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite kartu su grybais bei špinatais. Sumaišykite Dižono garstyčias, balzaminį actą ir likusius 2 valg. šaukštus aliejaus. Užpilkite ant salotų ir išmaišykite.
- Kepsnius ir salotas pagardinkite jūros druska. Kepsnius patiekite su salotomis. Skanaus!
Dėkojame RIMI už receptą!