- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi, ant didelės kaitros, dėkite kepti KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos didkepsnį „Rib eye“. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus. Sudėkite ŽEMAITIJOS PIENO sviestą, rozmarino šakeles, traiškytus česnakus. Šaukštu pildami verdantį sviestą ant kepsnio, kepkite dar 2–3 min., kol kepsnys karamelizuosis (neperkepkite).
- Išimkite kepsnį iš keptuvės ir dėkite į lėkštę, ant viršaus supilkite karštus riebalus, sudėkite keptus rozmarinus ir česnakus. Palaikykite kambario temperatūroje apie 5 min., kol mėsos struktūra atsipalaiduos.
- Į keptuvę supilkite vyną ir ant aukštos kaitros nugarinkite, kol liks mažiau nei ½ kiekio. Sudėkite uogas, pagardinkite KOTANYI druska, KOTANYI juodaisiais pipirais ir troškinkite 2–3 minutes.
- Patiekite į lėkštę supylę vyno padažą su uogomis, ant viršaus sudėkite pjaustytą kepsnį, užberkite druskos ir pipirų.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai