- Morkas ir ridikėlius perpjaukite pusiau.
- Į ZYLE keptuves su nuimama rankena pilkite OBELIŲ sviesto skonio rapsų aliejaus.
- Į vieną iš keptuvių sudėkite pjaustytas morkas ir ridikėlius. Kepkite apie 3–4 min. iš abiejų pusių.
- Į kitą keptuvę dėkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ ir kepkite iš abiejų pusių po 2 min.
- Į keptuvę su morkomis ir ridikėliais pilkite VORUTA nealkoholinį vaisių ir (ar) uogų baltąjį vyną.
- Keptuvę su jautienos didkepsniu dėkite kepti į orkaitę 180 °C temp. 5 min.
- Į keptuvę su daržovėmis sudėkite sviestą ir prieskonių mišinį. Česnako skilteles smulkiai sukapokite ir sudėkite ant daržovių. Pagardinkite DANSUKKER cukrumi „Farinas“ ir druska. Patroškinkite 2–3 min.
- Svogūno laiškus susmulkinkite peiliu.
- Į likusį sviesto padažą sudėkite smulkintus svogūnų laiškus.
- Į lėkštę sudėkite keptas daržoves, ant jų dėkite iškeptą jautienos didkepsnį ir viską apšlakstykite sviesto ir svogūnų laiškų padažu.
- Papuoškite šviežių morkų lapeliais, pagardinkite druska ir KOTANYI juodaisiais pipirais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai