220 g | Kitchen me Flank sausai brandinto jautienos didkepsnio |
2 šaukštai | avokadų aliejaus |
1 | svogūnas |
1 nedidelis | kopūstas |
4 skilteles | česnako |
2-3 | morkos |
Padažas : | |
3 šaukštai | sojos padažo |
1/2 šaukštelio | sezamų aliejaus |
2 šaukštai | vandens |
1 šaukštelis | chilli padažo |
1 šaukštas | ryžių acto |
1 šaukštelis | medaus |
1 šaukštelis | krakmolo (naudojau bulvių) |
Padažui visus produktus sumaišome ir atidedame į šoną.
Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis, pagardiname druska ir pipirais ir apkepiname iš abiejų pusių keptuvėje su 1 šaukštu aliejaus. Iškepus mėsai atidedame į šoną.
Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų ir jame kepiname smulkintą svogūną 2-3 min. Sudedame smulkintus česnakus, kopūstą, morkas ir pakepiname 5 min.
Sudedame jautienos gabaliukus, supilame padažą ir maišant pakepiname 1 min.
Tiekiant užberiame sezamo sėklų ir smulkintų svogūno laiškų.
.
Šį patiekalą galite valgyti su ryžiais ar tiesiog vieną be papildomo garnyro. Puikiai tiks ir į pietų dėžutę.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.