220 g | Kitchen me jautienos didkepsnio Black angus |
šlakelis | aliejaus |
žiupsnelis | drukos |
žiupsnelis | 5 pipirų mišinio |
Persilado padažui: | |
2 skiltelės | česnako |
žiupsnelis | jūros druskos |
1 v. š. | alyvuogių aliejaus |
Storą ketaus keptuvę įkaitiname aukštoje temperatūroje. Įpilame šlakelį aliejaus ir palaukiame kol įkais. Dedame jautienos didkepsnį. Kepame 2 – 3 min. Apverčiame ir kepame dar 2 – 3 min iš kitos pusės. Kepsnį pabarstome druska ir pipirais. Suvyniojame į foliją ir leidžiame 5 min pailsėti. Pasiruošiame persilado padažą. Petražoles nuplauname, nusausiname. Česnaką nulupame. Petražoles ir česnaką pasmulkiname iki vientisos masės, galima pjaustyti peiliu ir pasidarbuoti maistu smulkintuvo pagalba. Įmaišome jūros druską. Apšlakstome aliejumi. Persiladą išmaišome. Patiekiame su steiko gabalėliais.
Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę.