Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
JAUTIENOS DIDKEPSNIS SU NAMINIU BBQ PADAŽU BEI DŽIŪVESĖLIUOSE KEPTA CUKINIJA
ingredientai
220 g angus jautienos mentės didkepsnio
pagal skonį druskos ir pipirų
BBQ Padažui:
240 ml pomidorų padažo
30 g rudojo cukraus
40 ml obuolių acto
1 šaukšto citrinų sulčių
1 šaukšto teriyaki padažo
1 šaukštelio dižono garstyčių
1 skiltelės smulkintos česnako
1 šaukšto rūkytos raudonosios paprikos miltelių
šiek tiek čili pipirų ir maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Garnyrui:
1 vnt. cukinijos
1-2vnt kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
pagal poreikį džiūvesėlių
kepimui aliejaus
pagal skonį druskos ir pipirų

JAUTIENOS DIDKEPSNIS SU NAMINIU BBQ PADAŽU BEI DŽIŪVESĖLIUOSE KEPTA CUKINIJA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Gaminame padažą: sudėkite visus ingredientus į puodą ir kaitinkite ant nedidelės ugnies 30min vis pamaišant ir tiek ????
2. Mėsą kepame ant gerai įkaitintos grill keptuvės po 2-3min iš kiekvienos pusės, tada nuimame nuo ugnies, pabarstome druska ir pipirais ir suvynioję į foliją palaikome 15min.
3. Cukiniją supjaustome griežinėliais ir išpjauname vidų. Pabarstome druska bei pipirais, apvoliojame miltuose, tada merkiame į kiaušinių plakinį, po to apvoliojame džiūvesėliuose ir dedame kepti į gylesnę keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepame iki auksinės spalvos ant vidutinės kaitros.
4. Patiekiame didkepsnį su cukinijos žiedais ir BBQ padažu. Skanaus ????

 

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą