- Į įkaitusią keptuvę dedame sviesto ir rozmarino šakelę. Rozmarinui paskleidus aromatą dedame kepti jautienos didkepsnį. Kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Iškeptai mėsai leidžiame 10 minučių „pailsėti“.
- Keptuvėje, kurioje kepė mėsa apkepiname smulkiai kapotą česnaką, dedame krevetes, mini paprikas, ruduosius pievagrybius. Beriame druskos, pipirų ir lengvai pakepiname.
- Įkaitusiame aliejuje išverdame kroketus.
- Jautienos didkepsnį supjaustome, pabarstome druska ir pipirais. Dedame keptas krevetes, mini paprikas, ruduosius pievagrybius, supjaustytą figą ir pasiflorą. Iškepusius kroketus. Viską apibarstome Viduržemio prieskoniais.
- Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė