Kepsnį palaikyti kambario temperatūroje. Nusausinti, gausiai apiberti druska ir pipirais, gausiai įtrinti visais prieskoniais (kiekius pasireguliuoti pagal skonį).
Gerai įkaitinti keptuvę storesniu dugnu. Įpilti aliejaus, leisti įkaisti. Dėti kepsnį į keptuvę ir nejudinti. Kepti 3-4min. Apversti ir kepti dar 3min. Išimti į lėkštę, pridengti su folija ir leisti pailsėti bent 5min.
Supjaustyti romaninę salotą plačiomis juostomis, pomidorus pjauti per pusę, kukurūzus ir pupeles nukošti. Viską sudėti į dubenį. Berti druskos ir pipirų, šliūkštelėti alyvuogių aliejaus. Gerai išmaišyti.
Kepsnį supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, išdėlioti ant salotų ir mėgautis
Už receptą dėkojame Žiupsnis meilės ir pipirų