Sumalkite kavos pupeles ir išvirkite apie 100 ml kavos.
Susmulkinkite rozmariną ir sumaišykite su medumi, actu, pipirais. Supilkite kavą ir gerai išmaišykite. Dėkite jautienos didkepsnius ir palaikykite apie 1 val.
Jautieną ištraukite iš marinato ir dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite po 4-5 min. iš kiekvienos pusės. Iškepus mėsai pagardinkite druska bei pipirais.
Marinato neišpilkite.
Garnyrui burokėlius stambiai supjaustykite ir lengvai pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
Į lėkštes dėkite po saują salotų, kepintus burokėlius, pusžiedžiais pjaustytą svogūną, pagardinkite druska vei pipirais. Šalia dėkite jautienos didkepsnį.
Kavos marinatą pavirkite 2 min., kol šiek tiek sutirštės ir užpilkite šiuo padažu didkepsnį.
Skanaus.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.