Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Jautienos didkepsnis lavaše
ingredientai
220 g "Kitchen me" sausai brandinto jautienos paslėpsnio didkepsnio (Flank stake)
1 lavašo
30 g salotų lapų
20 g ožkos sūrio
30 g raudonosios paprikos
0,5 laimo
2 valgomųjų šaukštų natūralaus jogurto
1 skiltelės česnako
žiupsnelis Druskos ir pipirų pagal skonį.

Jautienos didkepsnis lavaše

30 min.
1 asmenims
Gaminimas

Didkepsnį iš abiejų pusių apkepiname keptuvėje su druska ir pipirais po 2 minutes ir dedame į 200 laipsnių orkaitę 12 minučių. Likus 2 minutėms į orkaitę įdedame ir lavašą. Į šiltą lavašą dedame salotas, daržoves, ožkos sūrį, iškepusio steiko gabalėlius. Į natūralų jogurtą įmaišome susmulkintą česnaką. Viską apšlakstome laimo sultimis bei česnakiniu padažu.

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą