Šparagines pupeles ir plonais pagaliukais supjaustytas morkas išvirkite pasūdytame vandenyje ~12 min.
Svogūną stambiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus, į jį suberkite perpus perpjautas česnako skilteles ir šiek tiek pakepkite, kad atsiskleistų česnako aromatas. Į keptuvę suberkite svogūną ir pakepinkite iki gintaro geltonumo.
Brandintos jautienos steikus supjaustykite į 3-4 dalis ir kepkite ant nedidelio kiekio alyvuogių aliejaus po 2 minutes kiekvieną pusę. Iškepus mėsytę, ją suvyniokite į foliją ir leiskite jai pailsėti.
Į kepimo formeles sudėkite apvirtas pupeles ir morkas, uždėkite jautienos gabaliukus ir ant viršaus pakepintus svogūnus. Viską paprieskoniuokite šviežiai grūstais pipirais ir druska. Kepkite 10 minučių iki 180C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!