1. Rekomenduoju, pirmiausia, pasigaminti padažą ir palaikyti jį šaldytuve bent kelias valandas. Tokiu būdu ingridientai susimaišys ir padažas taps dar gardesnis.
2. Inde sumaišome smulkiai pjaustytas prieskonines žoleles, smulkintą česnaką, aliejų, actą. Pagardiname druska ir pipirais. Viską labai gerai išmaišome.
3. Prieš kepant jautieną, labai svarbu ją palaikyti bent 1-2val kambario temperatūroje.
4. Jei mėsą kepame lauke ant grotelių - puiku. Tačiau ją galima skaniai išsikepti ir virtuvėje: ant aukštos kaitros statome grill keptuvę ir kaitiname tol, kol keptuvė pradeda lengvai rūkti. Prieš dedant kepti mėsą, pašlakstome ją alyvuogių aliejumi ir kepame po 3-4min iš kiekvienos pusės.
5. Kai mėsa iškepa, išimame ją iš keptuvės ir pabarstome druska bei šviežiai maltais pipirais (rekomenduoju naudoti malūnėlį pipirams). Tada, uždengiame mėsą folija ir leidžiame jai 'pailsėti' 10-15min.
6. "Pailsėjusią" mėsą įtriname paruoštu padažu ir patiekiame su mėgstamu garnyru
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.