220 g | sausai brandinto jautienos paslėpsnio didkepsnio iš Kitchenme |
1 pakuotė | paruoštos tešlos picai iš Lidl su picos padažu |
100-150 g | sūrio mozzarella |
70-100 g | sūrio su mėlynu pelėsiu |
50 g | šviežios gražgarstės |
keletos | cherry pomidorų |
šiek tiek | alyvuogių |
1/2 | rausvojo svogūno |
šiek tiek | džiovintų petražolių |
šiek tiek | balzaminio acto kremo |
pagal skonųį | druskos (mėsai) |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų (mėsai) |
1. Jautienos didkepsnį pabarstome druska ir pipirais ir iškepame ant grotelių arba keptuvėje (jei kepate keptuvėje įpilkite šiek tiek aliejaus).
2. Išvyniojame picos tešlą ir aptepame ją padažu. Mozzarellos sūrį supjaustome griežinėliais ir dedame ant tešlos, pabarstome džiovintomis petražolėmis. Kepame iki 200 laip. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20min.
3. Ant iškeptos picos pagrindo sudedame šviežias gražgarstes, riekelėmis supjaustytą mėsą, pusžiedžiais supjaustytą svogūną, alyvuoges, perpus perpjautus cherry pomidorus. Pabarstome sūriu su mėlynuoju pelėsiu ir apšlakstome balzaminio acto kremu. Pica paruošta
SKANAUS!