Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Greitai pagaminamas rytietiškas pyragas su mėsa ir pomidorais
ingredientai
2x150 g KITCHEN ME šviežios sausai brandintos jautienos maltinių „Mėsainiams“
1 ritinėlio bemielės sluoksniuotos tešlos
2–3 šaukštų SPILVA marinuotų uoginių paprikų „Jalapeno“
Gausaus ryšelio prieskoninių žolelių
4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Originalus“
žiupsnelis Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
3-4 KIETAVIŠKIŲ juodųjų pomidorų
2 raudonųjų svogūnų
1 šaukšto žagrenio
pagal skonį DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

Greitai pagaminamas rytietiškas pyragas su mėsa ir pomidorais

45 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Sluoksniuota tešla išklokite skardą.
  2. Į vieną indą sudėkite smulkiai supjaustytas SPILVA marinuotas uogines paprikas „Jalapeno“, prieskonines žoleles, taip pat – SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Originalus“. Sudėkite kartu paplėšytus KITCHEN ME šviežios sausai brandintos jautienos maltinius „Mėsainiams“ ir išmaišykite taip, kad išeitų tepama masė. Pasūdykite ir įberkite juodųjų pipirų. Viską sumaišykite.
  3. Gauta mase patepkite sluoksniuotos tešlos paplotį ir kepkite apie 30 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
  4. Plonai supjaustykite KIETAVIŠKIŲ juoduosius pomidorus. Raudonuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Pasmulkinkite žalumynų. Užberkite žagrenio, druskos ir žiupsnelį DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“.
  5. Salotas sudėkite ant iškepusio papločio, puoškite žolelėmis ir patiekite supjaustę gabaliukais.

 Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda 

Atgal į receptų sąrašą