150 g | avinžirnių miltų |
100 g | kvietinių miltų |
žiupsnelio | maltos kalendros |
1 šaukštelio | ciberžolės |
žiupsnelis | Kajeno paprikų |
3 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
240 ml | natūralaus mineralinio vandens (negazuoto) |
2 nedidelių | svogūnų |
1 skiltelės | česnako |
1 saujos | smulkintų petražolių |
2 vidutinio | dydžio pomidorų |
2 | agurkų |
1 saujos | sultenių |
1 šaukšto | kaparėlių |
8 aitriųjų | marinuotų paprikų |
2–3 šaukštų | natūralaus jogurto |
1 | citrinos |
220 g | KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“ |
žiupsnelis | šviežiai grūstų pipirų |
žiupsnelis | druskos |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai