Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Garuose ruoštas didkepsnis, daigelių pataluos
ingredientai
220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnis RIB EYE
pagal poreikį ŽALI ŽALI brokolių daigai
pagal poreikį ŽALI ŽALI ridikėlių daigai
pagal poreikį ŽALI ŽALI daiginti saulėgrąžų branduoliai
pagal poreikį ŽALI ŽALI daigintos spindulinės pupuolės
pagal poreikį šilauogės

Garuose ruoštas didkepsnis, daigelių pataluos

15 min.
1 porcija
Gaminimas
  1. Sausai brandintos jautienos didkepsnį "RIB EYE" nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir įdėkite į garų puodą 10 minučių.
  2. Kol didkepsnis mėgaujasi garų draugija, paruoškite garnyrą.
  3. Į lėkštę suberkite brokolių, ridikėlių daigus, pagardinkite daigintais saulėgrąžų branduoliais, daigintomis spindulinėmis pupuolėmis ir šviežiomis šilauogėmis.
  4. Ant garnyro uždėkite paruoštą didkepsnį.
  5. Skanaus!

 

 

Improvizuokite, pritaikydami asmeninėms šventėms ir kiekvienai dienai!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą